kremowy
JBB Bałdyga
Wędlina wieprzowo - drobiowa podrobowa parzona, w osłonce niejadalnej.
Przechowywać w temperaturze od+2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Opakowanie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
+48 29 76 41 500,
www.jbb.pl
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
+48 29 76 41 500,
www.jbb.pl
surowce wieprzowo-drobiowe 64 % (mięso z szynki 25 %, tłuszcz wieprzowy, skórki z kurczaka, wątroba z kurczaka-8 %, skórki wieprzowe),woda,kasza manna (z pszenicy),skrobia ziemniaczana,sól,cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól),cebula,emulgatory: E471, E472c,regulator kwasowości: E262,aromaty,wzmacniacz smaku: E621,cukier,hydrolizat białka sojowego,stabilizator: E331,białko wieprzowe,przeciwutleniacz: E301,substancja konserwująca: E250
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten owsiany, mleko, jaja, seler ¡ gorczycę.
Seler : | Może zawierać |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Gorczyca : | Może zawierać |
Owies : | Może zawierać |
Soja : | Zawiera |
Pszenica : | Zawiera |